List otwarty do członków PTChO

Szanowni Państwo. Drogie Koleżanki i  Koledzy.

Mimo zawirowań „pandemicznych” Polskie Towarzystwo Chirurgii Onkologicznej działa sprawnie i realizuje liczne zadania, w tym wiele nowych. Na początku chciałbym poinformować, iż trwają intensywne przygotowania do wrześniowego Zjazdu Towarzystwa i do Walnego Zgromadzenia Członków. Prof. Wojciech Wysocki od momentu odwołania Zjazdu majowego intensywnie pracuje nad tym , by w jak najlepszy sposób zorganizować wrześniowe spotkanie w Krakowie. W najbliższym czasie poinformujemy Państwa o konkretnych rozwiązaniach w tym temacie.

Kolejne działania to już rozpoczynające się prace dotyczące XXVII Zjazdu Towarzystwa w 2021 roku. Miło mi poinformować , iż Zjazd odbędzie się w Poznaniu. Jako przewodniczący Komitetu Organizacyjnego dołożę wszelkich starań, by spotkanie to było doskonałym i merytorycznym wydarzeniem Polskiej Chirurgii Onkologicznej.

Kolejna moja informacja i zarazem prośba kierowana do Państwa dotyczy kwestii członkostwa i płatności składek. Z uwagi na sytuację i brak Zjazdu majowego, w tym temacie mamy niestety spore zaległości. Proszę Państwa o opłacenie składek i w razie pytań kontakt z sekretariatem Towarzystwa.

Nr konta do wpłacania składek członkowskich na  PTChO i ESSO 68 1240 1125 1111 0010 7125 7250 .

Składki członkowskie możecie Państwo również wpłacać poprzez system płatności stworzony na naszej stronie internetowej , link do zakładki płatności https://ptcho.plskladki-i-platnosci/

Jednocześnie proszę również o przesyłanie mailowe do sekretariatu indywidualnie lub zbiorczo przez kierowników Oddziałów adresów mailowych i numerów telefonów członków PTChO. Informacje te są potrzebne do aktualizacji Państwa danych w Towarzystwie.

Dr hab. n. med. Dawid Murawa

Pełnomocnik Polskiego Towarzystwa Chirurgii Onkologicznej